Ir al contenido principal de la página
Saniprix - SPECIALISTEN IN COMPRESSIEKOUSEN EN SPATADER PROBLEMEN
ZoekenZie alle merken

LEGGING GALBEA Herstellen na de bevalling

LEGGING GALBEA Herstellen na de bevalling tabla medidas
RecomendadoNovedad
LEGGING GALBEA Herstellen na de bevalling tabla medidas
Merk: Sigvaris
Referencia: MT259
39,95 € IVA incluido45,50 €
Beschrijving
GALBEA-legging herontwerpt je silhouet na de bevalling. Ook voor al diegenen die hun silhouet willen herontwerpen als legging, comprimeren ze de buik en billen.
EIGENSCHAPPEN:

COMFORTABEL: een deel van de buik dat het silhouet beeldhouwt, met een hoge en brede taille. Ondoorzichtige textuur, zoet aanvoelend en aangenaam op de huid.
SCULPT HET SILHOUET: Het been in het deel van de buik comprimeert en herontwerpt het silhouet. Ook op het gebied van de dijen.
ACTIVEERT DE CIRCULATIE: een product zijn SIGVARIS geleidelijke compressie van de hiel naar de dij. Het helpt om je benen te laten rusten.
Verkrijgbaar in 4 maten volgens gewicht / hoogte + 2 lang
Kleur zwart
Samenstelling 71% Polyamide, 29% Elastén

Klanten kochten ook

Artículos relacionados

Puede activar las notificaciones instantaneas para recibir avisos sobre su pedido.Las notificaciones instantaneas de la tienda estan activadas, puede desactivarlas si desea dejar de recibir avisos.Las notificaciones están bloqueadas, debe habilitarlas en su navegador web si desea recibir avisos.
Elke dag bereikbaar via WhatsApp Elke dag bereikbaar via WhatsApp
Comodo Secure Comodo Secure
Let op: wij gebruiken onze eigen en externe cookies om de analyse van gebruikersnavigatie uit te voeren en zo onze services te verbeteren. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen.