Ir al contenido principal de la página
Saniprix - SPECIALISTEN IN COMPRESSIEKOUSEN EN SPATADER PROBLEMEN
ZoekenZie alle merken

Wie zijn wij?

Foto van het bedrijf.


Berta Esteve i Soler


Is geboren in Barcelona waar zij is opgegroeid en farmacie gestudeerd heeft. Na haar studie heeft zij op verschiilende plekken in de wereld gewoond waaronder Zurich, Basel en New York City voor met name farmaceutisch onderzoek. Voor een tweede masteropleiding medische informatiekunde is zij in Amsterdam terechtgekomen waar zij na het afronden hiervan is blijven wonen. Berta heeft in haar metropolische levensstijl de nauwe verbindtenis met de technologie erkend en omarmd. 

Nu ondersteunt ze deze onlinewinkel. SANIPRIX is een bedrijf dat promote altijd de cultuur van preventie en natuurlijke geneeskunde. Onze virtuele winkel is het resultaat van een lang werkend project met het doel om via het virtuele wereld dezelfde klantenondersteuning te krijgen als in onze winkels.
Puede activar las notificaciones instantaneas para recibir avisos sobre su pedido.Las notificaciones instantaneas de la tienda estan activadas, puede desactivarlas si desea dejar de recibir avisos.Las notificaciones están bloqueadas, debe habilitarlas en su navegador web si desea recibir avisos.
Elke dag bereikbaar via WhatsApp Elke dag bereikbaar via WhatsApp
Comodo Secure Comodo Secure
Let op: wij gebruiken onze eigen en externe cookies om de analyse van gebruikersnavigatie uit te voeren en zo onze services te verbeteren. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen.